Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Ova internetska stranica izrađena je od strane tvrtke Swedish Orphan Biovitrum AB (publ) (u daljnjem tekstu: „Sobi“). Tvrtka Sobi pruža ovu internetsku stranicu zajedno sa informacijama i materijalima dostupnima na ovoj stranici pod uvjetom da kao korisnik prihvatite ove Uvjete korištenja. Pristupanjem ili korištenjem ove internetske stranice potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ove Uvjete korištenja.

 

Odricanje od odgovornosti

Informacije i materijali na ovoj internetskoj stranici pružaju opće informacije. Bilo kakve medicinske informacije služe samo u informativne svrhe i ne služe davanju profesionalnih medicinskih savjeta ili uputa za liječenje. Usprkos tomu što tvrtka Sobi poduzima razumne napore kako bi osigurala točnost, potpunost i pravodobnost informacija i materijala na ovoj internetskoj stranici, ne tvrdi i ne jamči (izričito ili implicitno) za točnost, potpunost ili pravodobnost informacija. Potvrđujete i prihvaćate punu odgovornost za korištenje ove internetske stranice. Tvrtka Sobi se u najvećoj mjeri dopuštenoj važećim zakonima izričito odriče bilo kakve odgovornosti za bilo kakve izravne, neizravne, slučajne, posljedične i druge posebne štete, gubitke ili ozlijede koje su proizašle iz korištenja, nemogućnosti korištenja ili oslanjanja na bilo koju od tih informacija ili materijala. Tvrtka Sobi može bilo kada i bez prethodnog upozorenja promijeniti informacije i materijale navedene na ovoj internetskoj stranici.

 

Hiperpoveznice

Ova internetska stranica može sadržavati poveznice na nezavisne internetske stranice kojima upravljaju treće strance i nad kojima Sobi nema nikakvu kontrolu. Bilo kakve poveznice pružene su isključivo kao usluga našim korisnicima i tvrtka Sobi nema nikakvu odgovornost za sadržaj tih internetskih stranica trećih strana. Dakle, povezivanje i posjećivanje drugih internetskih stranica putem internetske stranice tvrtke Sobi je potpuno vaša odgovornost.

 

Autorska prava

Sav sadržaj ove internetske stranice (uključujući bez ograničenja tekst, fotografije i grafikone) zaštićen je autorskim pravima i isključivo je vlasništvo tvrtke Sobi ili njezinih davatelja licencije.  Pristup, kopiranje i preuzimanje informacija i materijala namijenjeno je samo za vašu nekomercijalnu upotrebu. Izričito je zabranjena bilo kakva druga upotreba uključujući, ali ne isključivo, reprodukciju, izmjenu, distribuciju, prijenos ili prodaju, licenciranje ili objavljivanje bilo kakvih informacija ili materijala s ove internetske stranice u cijelosti ili djelomično.

 

Zaštitni znakovi

Svi zaštitni znakovi, logotipi i izgled internetske stranice su registrirani ili neregistrirani zaštitni znakovi i isključivo vlasništvo tvrtke Sobi i njezinih davatelja licencije ili drugih trećih strana.  Zabranjeno je korištenje, preuzimanje, kopiranje ili distribucija bilo kakvog zaštitnog znaka, logotipa i izgleda internetske stranice bez prethodne pisane suglasnosti vlasnika.

 

 

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji tvrtki Sobi omogućuju prikupljanje informacija o korištenju internetske stranice od strane korisnika. Kolačići su mali dijelovi informacija pohranjeni u pregledniku korisnika. Tvrtka Sobi ne koristi kolačiće u druge svrhe, osim onih navedenih u dijelu Korištenje kolačića. Više o Korištenju kolačića možete pročitati na ovoj internetskoj stranici.

Izvješća medija

Ordinacija.hr: Peyronijeva bolest uzrokuje iskrivljenje penisa i probleme s erekcijom
(02.03.2017)
Men's health.hr: Bolest zbog koje se pojedini muškarci osjećaju posramljeno i depresivno
(31.01.2017)
Živim.hr: Iskrivljuje li vam se penis tijekom erekcije? Niste jedini...
(04.02.2017)
Glas Slovanije: Zbog intimne prirode bolesti mnogi muškarci osjećaju sram i nevoljko pričaju o tome
(06.02.2017)
Tportal.hr: Zbog koje se bolesti pojedini muškarci osjećaju zbunjeno, posramljeno i depresivno?
(01.02.2017)
Natrag na stranicu